Stompwijk tegen Ventura 2

De eerste wedstrijd van de tweede helft van het seizoen. Met uitzicht op het kampioenschap voor beide teams. Hierdoor was het een beladen wedstrijd. Voor aanvang van de wedstrijd hebben wij een minuut stilte gehouden voor Ans Luiten. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte bij het dragen van dit verlies.
De eerste helft begon Stompwijk ’92 goed. In de eerste 10 minuten kwamen wij door goed samenspel en een goede inzet op een voorsprong van 3 punten, 5*2 in het voordeel van Stompwijk ’92. Helaas hadden wij niet de kracht om de voor sprong uit te breiden. Ventura 2 had genoeg kracht om bij te blijven. Dit resulteerde in een ruststand van 11*8.
De tweede helft begon Ventura 2 goed. Zij konden de afstand gelijk houden en steeds meer druk zetten op de Stompwijkse verdediging. Door 5 minuten van zwakte in deze Stompwijkse verdediging konden zij de stand omdraaien, van 15*12 tot 15*17.
Helaas was het voor ons niet meer mogelijk om de achterstand in te halen. De eindstand was dan ook 19*22 in het voordeel van Ventura 2.
Door dit verlies hebben wij echter het zicht op het kampioenschap niet verloren.
Volgende week spelen wij weer een belangrijke wedstrijd tegen Vires et Celiritas, thuis om 13.00 uur. Wij zouden het leuk vinden als u komt kijken en ons komt steunen.
Dames 1