Bardancing Orion

Vrijdagavond
Afgelopen vrijdag waren we natuurlijk weer geopend en zoals gewoonlijk was het weer hartstikke gezellig!! Het was lekker druk en de sfeer zat er goed in, iedereen had het naar zijn zin. Al met al een goed begin van het weekend! Aan het einde van de avond waren de kaartjes van de beachparty zo goed als uitverkocht.
Zondagavond
Zondagavond gingen we natuurlijk een half uurtje eerder open als normaal, namelijk om 18.30 uur. dit was omdat de laatste formule 1 race van het seizoen werd gereden. Zoals het hoort waren dit keer bijna alle vaste formule 1 fans aanwezig. Zo’n laatste race van het seizoen brengt natuurlijk wat spanning met zich mee. Elke coureur wilde natuurlijk zo hoog mogelijk eindigen en daardoor werd het een hele spannende race! In de Orion poule was het tot het einde ook nog erg spannend, over de einduitslag lees je later meer. Omdat de race om 19.00 uur van start ging konden de formule 1 fans daarna van een super avondje Orion genieten.
Er waren echt nog maar een paar kaartjes voor de beachparty te koop, deze waren echter binnen een mum van tijd uitverkocht! Wat ook inhoudt dat er aan de deur ook geen kaartjes te koop meer zijn. Natuurlijk zal de beachparty ook dit jaar weer een groot succes gaan worden. Want Orion zal weer helemaal vol zijn en wij zorgen voor de rest van de gezelligheid, maar jullie kunnen natuurlijk wel jullie steentje bijdragen door in een passende outfit te komen.(strandkledij) over de temperatuur hoef je je geen zorgen te maken, want wij zorgen voor een lekker zomers temperatuurtje.
Afgezien van de kaartverkoop was het zoals gewoonlijk ook weer hartstikke druk en gezellig, het was een mooie manier om de herfstvakantie af te sluiten.
Aanstaand weekend
Volgende week zijn we weer twee keer geopend namelijk zaterdag, de beachparty, die om 21.00 uur begint en waar je alleen naar toe kan als je in het bezit ben van een kaartje en natuurlijk de zondagavond. Waar iedereen even kan afterpartyen van de beachparty, de deuren zijn dan gewoon weer geopend vanaf 19.00 uur en Orion zal dan zoals vertrouwd weer helemaal zand vrij zijn.
Tot aanstaand weekend(vergeet je zwem outfit niet!)

Geluk het bestuur van Orion!!