Fancy Fair en Rommelmarkt in Huize Emmaus

U wordt van harte uitgenodigd voor de Fancy Fair en Rommelmarkt, die gehou den wordt in huize Emmaus Bennebroekweg 1 te Zoeterwoude dorp in het weekend van 9 en 10 oktober 2004; beide dagen van 14:00 tot 17:00 uur.
Deze Fancy fair wordt georganiseerd door de commissie sociale activiteiten (voorheen welfare) van het Rode Kruis afd. Zoeterwoude. Er zijn mooie artikelen te koop, vele artikelen zijn met zorg gemaakt, zoals baby kleertjes, speelgoed, poppen, sokken, kaarten en kussens. kortom teveel om op te noemen. Naast de rommelmarkt is er een boek en platenmarkt, een viskar, het Rad van Avontuur met vele mooie prijzen en vele heerlijke taarten vinden dit weekend een weg! ! !. Er is een verloting, grabbelton en er kan gesjoeld worden. De opbrengsten komen ten goede aan de sociale activiteiten van de Rode Kruis afd. Zoeterwoude. Algemeen is het altijd een gezellig treffen van jong en oud in dit weekend.

Tevens is er rommelmarkt, waar u alleen waardevolle “rommel aantreft. De opbrengsten van deze rommelmarkt komen geheel ten goede aan de aankleding van een nieuw terras. U bent van harte welkom 9 en 10 oktober a.s.
Graag tot ziens!!