Beachparty

De BEACHPARTY komt eraan!!!
Het gaat weer gebeuren. Kruiwagens vol zand zullen als altijd Orion in gereden worden en de temperatuur zal naar ca. 30 graden Celsius worden opgestookt. Haal je korte broek voor de laatste keer dit jaar uit de kast of trek je bikini nog 1 maal aan. En dit allemaal voor het feest van 18 oktober. De beachparty, waar iedereen wel een kaartje voor nodig heeft beloofd mega gaaf te worden. Net als vorig jaar met de beachparty bestaat er ook deze editie van eén van de leukste feesten in Stompwijk, de gelegenheid om een frisse duik te nemen zoals dat op een strandfeest hoort.
Neem dus:
1. je zwem spullen mee (je wordt niet thuis gebracht)
2. je gezelligheid mee (zal wel lukken)
3. zorg dat je een kaart hebt. (kaarten: € 4,00)
Wanneer is de kaartverkoop dan?. Nou de kaartverkoop is dus aanstaande zondag al. Zondag is het de 21ste van september en is er de vorige dag geen schuurfeest geweest, dus ben je fit genoeg om even langs te komen. De kaarten voor dit super feest kan je dan kopen voor de schappelijke prijs van € 4, . Even nog een keer wat je voor die vier euro krijgt!: zwembad, tropische verrassingen, gezelligheid en super muziek. Wat wil je nog meer?.

Zondag : Schuurfeest sloopt Stompwijkse jongeren.
De formule 1 race van afgelopen zondag werd met veel spanning bekeken, en niet onterecht. Het was toch weer de Duitse M. Schumacher die er met de winst van door ging. Dat deed hij op het circuit van Monza in Italië. Hiermee vergroten hij zijn voorsprong op Montoya met 3 punten. Het blijft met nog twee races te gaan mega spannend. Dus volgende keer moet gewoon weer iedereen in Orion komen kijken. Want ook al houd je er niet zo van, het is gewoon heerlijk om sfeer te proeven. De stand in het formule 1 Orion chapionsship manager spel is volde week terug te vinden in de Dorpketting. Dan zondag avond, het was HEÈL duidelijk te zien dat er een schuurfeest was geweest. Druk was het natuurlijk gewoon wel. Maar de oogjes waren klein en iedereen was gewoon om het zomaar te zeggen, erg ver*t. Toch was het heel gezellig. Waar het ook heel gezellig was, was op het schuurfeest de avond daarvoor. Nou hebben wij daar als bestuur van Orion zijnde niet zoveel mee te maken. Behalve dan dat onze “Gekke Keesie”op dit feest de plaatjes aan elkaar mocht mixen. Kees de Jong deed dit echt weer super, en dat hebben wij niet van ons zelf. Oooh!! Bleef het daarom zo druk?. “Gekke Keesie”was van te voren een beetje zenuwachtig maar heeft met zijn optreden waarschijnlijk wel een vette nominatie voor de zaterdag van de kermis verdiend. Het enige wat onze Kees nog hoeft te doen is het hele seizoen in Orion vorm behoud tonen en dan is het een zekerheidje! Kees op de zaterdag van de kermis?????

Foto`s striptease.
Vorige week hadden we twee heuse stripact`s. De foto`s zijn natuurlijk aanstaande zondag te bewonderen in Orion.

Zondag is gewoon weer iedereen welkom hoor, haal even je kaartje. Wacht niet tot een week voor de zaterdag van de beachparty want dan zijn ze weg. Twee dagen voor aankomende zondag (heel vaak is dat vrijdag) zijn we voor de verandering een keertje dicht. Maar die week daarna staan de deuren weer zo open als het maar kan.

Tot zondag bij de kaartverkoop een hele fijne week en geluk.

Het bestuur van Orion!