Schoolhandbal

Het 20e schoolhandbaltoernooi te Zoeterwoude

Dit jaar is het niet de regen die de organisatie parten speelt, maar de droogte! Toch is de handbalvereniging Stompwijk ’92 (voorheen Fairplay) er in geslaagd het toernooi te laten doorgaan. Mocht er nl. geen gebruik gemaakt kunnen worden van het voetbalveld, dan gaan we bij hoge temperaturen de ijsbaan op! Het jaarlijkse scholierentoernooi wordt gehouden:

WOENSDAG 27 AUGUSTUS 2003 OP SPORTPARK HAASBROEK VANAF 13.30 u.

De basisscholen Bernardus, Corbulo, Klaverweide en Westwoud zijn de deelnemers uit Zoeterwoude en de Maerten v.d. Velde school komt uit Stompwijk. Tezamen brengen zij 50 teams op de been uit de groepen 3/4, 5/6 en 7/8. Er wordt gehandbald op 11 velden en de jongsten spelen op minivelden. Het 1e fluitsignaal zal klinken om 13.30 u. en het laatste om 17.06 u., even later gevolgd door de prijsuitreiking. Voor iedere poule zijn er 3 bekers beschikbaar gesteld door de sponsor van dit jaar:

LUITEN BV STOMPWIJK TRAKTOREN EN LANDBOUWMECHANISATIE BEDRIJF

Ook Ambachtelijk slagerij Gerrit van der Hoeven draagt weer zijn steentje bij.
Wij hopen dat de Zoeterwoudse jeugd weer een heerlijke sportmiddag beleefd en dat zij door vele supporters worden aangemoedigd. Belangstellenden zijn altijd van harte welkom.