Stomppop 2

Aan de bewoners van Stompwijk

Beste mensen,

Zoals u ongetwijfeld al zult weten vindt aanstaande weekend (4, 5 en 6 juli) Stomppop 2003 plaats. In dit weekend zal er op het parkeerterrein van Stompwijk ‘92 een popfestival georganiseerd worden. Dit houdt in dat er op vrijdagavond drie bands zullen komen spelen in de feesttent. Op de zaterdagmiddag zal er een kindermiddag georganiseerd worden en op zondagmiddag zal er wederom een optreden van een band zijn.
Tijdens deze optredens zal er uiteraard veel muziek zijn. Het is daarom zeer goed mogelijk dat deze muziek in de buurt te horen zal zijn. Via deze weg willen wij u mededelen, dat er waarschijnlijk wat geluidsoverlast zal zijn tijdens dit weekend. Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft. Wij geven de tijden, waarop de kans van overlast het grootst is, zodat u er een beetje rekening mee kunt houden Deze tijden zijn:
* Vrijdagavond van 20.00 tot 02.30 uur
* Zondagmiddag van 15.00 tot 20.00 uur
Tijdens dit weekend kunt u wel gewoon met de auto de wijk in en uitrijden. U heeft natuurlijk het minste last van de muziek als u zelf ook op Stomppop komt. Op de vrijdagavond komen onder andere Big Deal, Di rect en Altijd Lazerus optreden. Voor deze avond is een kaart nodig (uitverkocht). De zaterdagmiddag voor de kinderen is geheel gratis en hierbij zijn verschillende attracties. Op zondagmiddag zullen de bands The Playmates en Dario op komen treden en de entree hiervoor is ook geheel gratis! Voor verdere informatie hierover kunt u ook even in het Stomppop boekje kijken.
Tenslotte hoopt de organisatie dat alles goed verloopt en dat de overlast minimaal zal zijn, zodat u er weinig last van zult hebben. Nogmaals vragen wij begrip voor de geluidsoverlast.

Bij voorbaat dank, de Stomppop organisatie