Verkeers en Vervoersplan

Afgelopen week kreeg ik enkele reacties op het stukje wat ik geschreven had over het Verkeers en Vervoersplan. Reden voor mij om enkele zaken voor u op een rijtje te zetten.
Op de eerste plaats: Er is op dit moment nog geen enkel besluit genomen. Het verkeers en vervoersplan is nu drie maal besproken, twee maal in de commissie Openbaar Gebied en éénmaal in de Dorpsraad. Er komt eerst nog een uitvoeringsplan en dan worden de twee plannen (Verkeer en vervoersplan en uitvoeringsplan) gezamenlijk ter inzage gelegd. Dit is voor u de gelegenheid om te reageren. Er komt een behandeling van de plannen in de Dorpsraad. Ook voor u een gelegenheid om uw mening naar voren te brengen d.m.v. gebruik te maken van het spreekrecht of uw mening kenbaar te maken aan leden van de Dorpsraad. Daarna worden de twee plannen met de ontvangen reacties in de commissie Openbaar Gebied behandeld. Ook daar kunt u gebruik maken van het spreekrecht als u denkt dat er misschien een verkeerd besluit genomen zal worden.
En u kan de politieke fracties benaderen om daar uw mening kenbaar te maken. Daarna komen de plannen voor vaststelling in de gemeenteraad. Wat de enquette betreft: de VVD heeft deze gehouden en ik ken de uitslag niet.

Carla Bregman