Lieve mensen,

(lees vooral het onderstaande stukje)
Heeft u het ook toevallig gelezen in de Telegraaf? Over minister Veerman van het ministerie van landbouw? Nee? Nou hier volgt een citaat:………Maar hij blijft erbij dat hij bij een volgende keer de bestrijding van de crisis, “weer op deze manier zou doen”(over de vogelpest). Vindt u dit ook een gevaarlijke ontwikkeling, zeker wanneer J. P. Balkenende zegt met de nieuwe coalitie 2 regeerperioden (= 8 jaar) vol te maken?
Wordt dan lid of donateur van de N.B. v.H. (www.hobbydierhouder.nl of info @ hobbydierhouder.nl) of briefje aan Postbus 169, 7390 AD Twello.
En ik denk dat ik toch maar weer eens naar de kerk ga om te bidden voor de mensen, maar ook vooral voor de dieren! Want die hebben het hard nodig, zeker bij deze minister.Dit is immers een zorgwekkende situatie en blijft het kennelijk ook nog steeds!

O ja, over de laatste Poll:
Wat vindt u van het nieuw aan te leggen fietstunneltje in het Oosteinde?
Nou: heel vreemd gegaan. Wij vroegen ons al af wat ze daar aan het doen waren. De moeite nemen om de bewoners aan het Oosteinde voor te lichten hierover was kennelijk niet nodig. Ze zouden het wel vanzelf merken aan de verkeersopstoppingen en de herrie van de werkzaamheden. En welke idioot gaat er nu in die dijk zitten graven. Beetje gevaarlijk, we zijn al een keer bijna overstroomd. Rij een stukje om en er ligt al een fietstunnel n.l. die bij de Meerlaan. Een rotonde bij de Jan Koenenweg zou verstandiger zijn geweest. Hoef ik mijn hart niet vast te houden wanneer de nog jonge kinderen van de buren de weg over moeten steken.

Marjolein, de dierenvriendin

O ja, en oefenen voor de poldercross is oké, maar alleen a.u.b. niet door lang(af te maaien) gras of waar vee in loopt. Bedankt!