Bardancing Orion

Super Stomppop 2003 binnen 8uur uitverkocht!!!
Ja we zijn met de kaartverkoop begonnen en we zijn er ook alweer mee gestopt, omdat de kaarten hartstikke op zijn. Om 11.30 uur stonden de eerste Stomppop, Big Deal, Direct en Altijd Lazerus fans al voor de deur te wachten. Zij konden de eerste kaarten voor een schappelijk prijsje van € 10, om 12.00 uur bemachtigen. Binnen een half uur waren de eerste 200 kaarten al de deur uit en een paar uur later was het uitverkocht. De Direct fanclubs waarvoor aanstaande zondag de kaartverkoop start valt helaas voor hen met hun neus in de boter. Geen echte Directhardekernfans maar alleen maar Stompwijkers en mensen uit naast gelegen dorpen dus, wel zo gezellig toch??. Wanneer je een kaartje hebt en je bent vrijdag 4 juli tussen 20.00 uur en 21.00 uur in de tent dan maak je zelfs nog kans op een meet and great met de jongens van Direct. Dus kom allemaal lekker vroeg naar de tent dan duurt het feest alleen maar langer.

Schuimparty erg gezellig!!!
Afgelopen vrijdag was het dan zo ver, de SCHUIMPARTY. Vanaf 21.00 uur kon je genieten van een mega lading schuim, veel gezellige mensen en heel goede muziek. Dit feest was uiteraard ook al zeer snel uitverkocht en het was dan ook lekker druk. We hebben redelijk vaak stoeipartijen gezien waarbij iemand probeerde een ander onder het schuim te krijgen. Dat hoort er natuurlijk allemaal bij en er was dan ook niemand die dat erg vond. In het midden van de zaal hing een douche waar je het schuim uit je ogen kon spoelen. Al met al was het (dit is een beetje overbodig om nog te zeggen) weer SUPER!!!

De formule 1 in Monaco!!!
Oké, we maken ons weer op voor de volgende formule 1 race. Dit keer wordt de race in de straten van Monaco verreden en dat levert zoals iedereen weet weer mooie plaatjes op. Gewoon weer vanaf 12.30 uur kan je naar binnen om vervolgens om 14.00
uur de race te volgen en te kijken of onze landgenoot dit keer wel weer alle rondjes mee kan doen. Natuurlijk houden wij de stand voor het Orionmanagerspel weer bij. De stand na de vorige race zijn wij vorige week vergeten te plaatsen kan je in het blad van de Dorpsketting lezen.
Kom allemaal dus even kijken naar een alweer zo`n spannende race. De deuren gooien we om 12.30 uur zo wijd open als het maar kan. Trouwens nog gefeliciteerd als jij een van de Stompwijkers was die wel een kaart voor stomppop 2003 heeft kunnen bemachtigen.
Vrijdag zit de deur de hele avond op slot omdat we afgelopen vrijdag een schuimfeestje hebben gehad. Dus allemaal tot zondag, is het niet voor de formule 1 om 12.30 uur dan is het wel vanaf 17.00 uur,omdat je dan je weekend feestelijk moet sluiten.
Veel plezier met de verdere week en geluk.

Gegroet namens het bestuur van Orion, Jorrian