Bio en aankondiging Tjeez

Zondag 25 mei speelt de Stompwijkse gelegenheidsband Tjeez op de landelijke polderdag. Tjeez is vorig jaar ontstaan tijdens een door Eric Fontein georganiseerde jamm sessie waar veel stompwijkse muzikanten op af kwamen. De band heeft toen o.a. opgetreden in het tijdelijk omgedoopte Rock Café de Gouden Leeuw.

De bendeleden gingen tevreden uit elkaar om verder te gaan met hun eigen muzikale activiteiten tot ze begin dit jaar één voor één het oefenhok weer indruppelden.
Het leuke van Tjeez is het ongedwongen sfeertje en de lol die de band heeft in het muziek maken. Dat is dan ook direct de enige prettige bestaansreden van de groep.

26 april j.l. werd er spontaan opgetreden in De Vriendschap te Zoeterwoude en de dag erna bij Jamm Inn 2e jaargang te huize Fontein. Dit werd zo gewaardeerd dat men de band dus boekte voor komende polderdag. Later dit jaar zal Tjeez tijdens de handbaldagen spelen in de feesttent en tenslotte op het “Uit Buiten Festival”.

Tjeez speelt natuurlijk al de hits van o.a. Anouk, Cheap Trick, Bryan Adams, Avril Lavigne, Status Quo, Doobie Brothers, Cranberries, Ugly Kid Joe en heel veel andere….

Tjeez zijn;

Henk de Winter schorre slaggitaar (ex Hekking B. Band)
Arjan Wildschut – toetsen, zang
Dirk (achternaam weet ik niet) (geleend van Sound Wave)
Sandra Paardekooper – zang (over gelopen van Sound Wave)
Els Lindhout – zang (geleend van Medum Toessoo)
Bas Paardekooper – gitaar (bruikleen van El Diablo)
René Lindhout – drums (vakantiekracht uit Big Deal)