GRATIS HULP BIJ MAATSCHAPPELIJK WERK

Hebt u het gevoel dat u te veel hooi op uw vork neemt? Dat u voor iedereen alles regelt en nooit aan u zelf toe komt? Merkt u dat naast een baan, de zorg voor het huishouden en de kinderen een zware klus is? Hebt u het gevoel dat u uit balans bent en dat de spanning zich in uw nek heeft vastgezet?
Bij het Algemeen Maatschappelijk Werk van Zorggroep Horst en Vlietstreek kunt u met dit soort klachten terecht. In het eerste gesprek onderzoekt u samen met een maatschappelijk werker wat er aan de hand is, waar u last van hebt en wat u graag zou willen veranderen. In eventuele volgende gesprekken wordt daar verder op ingegaan en werkt u aan een andere manier om met de situatie om te gaan. Voor Maatschappelijk Werk hebt u geen verwijzing van de arts nodig en de hulpverlening is gratis. Alles wat u met de maatschappelijk werker bespreekt is vertrouwelijk. Mocht het zo zijn dat u ergens anders beter geholpen kunt worden dan zoekt de Maatschappelijk Werker samen met u uit waar u het beste terecht kunt.
Ons kantoor is gevestigd aan de Willem de Bijelaan 147 in Voorburg. Elke dag is er van 9.00 tot 10.00 uur spreekuur, u kunt dan bellen of binnenlopen om een afspraak te maken. Telefoonnummer (070) 300 33 00.