Proef de Nieuwe Lente

Café de Gouden Leeuw:
Onder de veelzeggende titel “Proef de Nieuwe Lente” organiseren zeven enthousiaste horecaondernemers in samenwerking met VVV Holland Rijnland, drankengroothandel Boonekamp en Grolsch op 27 april a.s. een fietstocht langs zeven verschillende horecagelegenheden in de omgeving van Leiden en Zoetermeer.
English Pub North End te Leiden, Paviljoen Vlietland te Leidschendam, Café de Ouden Sluys te Leidschendam, Café de Gouden Leeuw te Stompwijk, Subliem! Eat Drink Relax en Restaurant Partysalon AAzicht te Zoetermeer en café Landzicht te Zoeterwoude laten de deelnemers op ludiek wijze kennismaken met verschillende, mooie Lentebokbieren die in dit prachtige seizoen weer door de tap stromen. Bovendien biedt deze tocht een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de verschillende deelnemende horecabedrijven.
De tocht heeft geen vast begin of eindpunt. U kunt starten tussen 12.00 en 14.00 uur. Deelnemers beslissen zelf bij welk van de organiserende horecabedrijven ze starten. Tegen betaling van € 3, ontvangt iedere deelnemer een routebeschrijving en een stempelkaart, waarop hij of zij bij elk volgende punt een stempel krijgt. Wanneer de tocht is voltooid, ontvangt de deelnemer bij het startpunt tegen inlevering van een volle kaart een aardige attentie om een bijzondere dag op gepaste wijze te besluiten.
Voor verdere informatie, de deelnemende horecabedrijven of Aad Boonekamp 071 5763000.