Peilbesluit Wilck en Wiericke

B E K E N D M A K I N G
Het dagelijks bestuur van het Waterschap Wilck en Wiericke maakt, ingevolge de artikelen 74 en 151 van de Waterschapswet, bekend dat het peilbesluit:
Peilbesluit Drooggemaakte Grote Polder,
gemeente Leidschendam.
1. door gedeputeerde staten van ZuidHolland is goedgekeurd op 30 januari 2003, met nummer: DGWM/2002/13486A.
a. Gedurende zes weken, van 14 maart tot en met 25 april 2003, ligt het goedkeuringsbesluit van gedeputeerde staten tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage in het waterschapshuis, Herman Heijermanslaan 4, 2741 ZJ Waddinxveen.
b. Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het goedkeuringsbesluit van gedeputeerde staten bij de Arrondissementsrechtbank, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Het beroep kan worden ingesteld gedurende zes weken, gerekend vanaf de dag na deze bekendmaking.
c. Het goedkeuringsbesluit van gedeputeerde staten treedt in werking op de eerste dag van de terinzagelegging. In spoedeisende gevallen kunnen belanghebbenden, gelet op de betrokken belangen, een verzoek tot voorlopige voorziening indienen bij de president van de Arrondissementsrechtbank.
2. in werking treedt op de derde dag na die van deze bekendmaking.
Gedurende twaalf weken, van 14 maart tot en met 6 juni 2003, ligt het peilbesluit tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage in het waterschapshuis, Herman Heijermanslaan 4, 2741 ZJ Waddinxveen.

Waddinxveen, 19 maart 2003
Dijkgraaf en heemraden van het waterschap,
de dijkgraaf, ing. C.M. Kroes
de secretarisdirecteur, W. Nomen.