Bardancing Orion

Ha mensen! Wat ontzettend leuk dat jullie elke week weer ons stukje in de DK lezen! Orion was dit weekend maar één keer geopend en wel op de zondag. Afgelopen zaterdag speelden we op het Z.Z. toernooi de finale avond. We wonnen de eerste wedstrijd vrij makkelijk met 60. Helaas verloren we van de kampioenen (Team O`neill) van die avond. Het was een spannende wedstrijd, we gaven ons niet snel gewonnen. Na het felle fluitsignaal van onze scheids vermeldde het scorebord TWEE tegen TWEE! Wij wisten dat er maar een de beste kon zijn en met de penalty’s waren wij ietsje minder. De hele kantine sprak na onze wedstrijd over een ware finale! Dat geeft toch een goed gevoel. Het is rot, maar we hadden meer publiek dan de echte finale spelers! Dus GROOT geëerd publiek: bedankt voor het aanmoedigen. We beloven dat we volgend jaar wél de beker mee naar Orion nemen!
Onze nieuw maar toch al redelijk vertrouwd HAPPY HOUR van 18.30 uur tot 19.30 uur kwam zondag weer eens langs in Orion. De prijzen waren dit uur drastisch verlaagd maar dat kon de mensen er niet van weerhouden om toch pas om een uur of 20.00 uur aan te komen lopen. Maar goed, toen iedereen er eenmaal was, was het weer geweldig beregezellig.

!!! Let op !!! niet vrijdag maar zaterdag open!
Vanwege de Purno party zijn we aanstaande vrijdag gesloten. Dat wordt dan voor het tweede achtereen volgende weekend dat je ergens anders dan bij de bardancing van Stompwijk je weekend in moet luiden. Maar als je een kaart voor de Purno party hebt gekocht beloven we je dat we het weekend weer helemaal goed maken. Vanaf 21.00 uur is iedereen die in de voor verkoop een kaartje heeft weten te bemachtigen, aankomende zaterdag avond van harte welkom. DJ Purno zal de tent helemaal plat draaien en hij neemt ook de Nederlands kampioene paaldansen mee. Het wordt echt super dus kom allemaal lekker op tijd!

Zondag
Toen wij vorige keer in plaats van erwtensoep weer bier gingen schenken aan de bar wisten we dat we de soep konden invriezen en bewaren voor volgend jaar omdat het weer lente wordt! Met andere woorden: we zien je gezellig zaterdag/zondag!?!
Gegroet, Orion bestuur