Gaanders Rock en Roll festijn groots succes

Afgelopen zaterdag opende het Blesse Paard haar danspoorten voor het jaarlijkse Rock en Roll feest, welk ieder jaar georganiseerd wordt door carnavalsvereniging De Gaanders uit Stompwijk. De Party herberg was omgebouwd in een ware Rock en Roll tempel anno jaren 60. Prins Frank en Page Jacqueline heette iedereen welkom op dit festijn waarna zij zelf het goede voorbeeld gaven met een strakke vloeiende dans en een twist van beide als opening voor de avond. Geen Rock en Roll festijn zonder een fantastische band, die natuurlijk door De Gaanders geregeld was. Dit was niet zomaar een band maar That Cray Beat uit Den Haag was speciaal naar Stompwijk gekomen. Een drie mans band die het publiek in petticoat en vetkuif deed swingen kortom een stukje echte goede Rock en Roll muziek. De aanwezigen waren al vroeg present om hun mooie creaties te laten zien. Het was daarom voor Prins en Page bijzonder moeilijk om te prijswinnaars te bepalen. De best verklede mannen (Blues Brothers) en vrouw gingen tevreden met een kadobon naar huis.
Dat de mannen en vrouwen van de raad van elf niet alleen polonaise kunnen lopen bleek wel uit de dansact die speciaal opgevoerd werd deze avond. Dit resulteerde in een soepel lopende optreden alsof ze dit vaker doen. Na een daverend applaus werden leermeesters Helmi en Kees Luiten en helpers in het zonnetje gezet door de Prins Frank en Page Jacqueline.
Kort samen gevat was dit weer een gezellig Gaandersavondje in Het Blesse Paard waar nog tot in de kleine uurtjes gerockt werd tot in de kleine uurtje op de muziek van That Crazy Beat en huisdisco Firefly van Jan Groeneweg. Dit belooft wat voor het komende carnavalsseizoen en voor “de middag van het dorstig hert”. Meer info en impressies van deze Rock en Roll avond kunt u zien op de Gaanderssite www.stompwijk.nl/degaanders.
P.R. De Gaanders