Bewuster eten kracht van Samen Slank

Hebt u al herhaaldelijk pogingen gedaan om af te vallen? En valt u na een dieet regelmatig weer terug in uw oude patroon? Dan hebt u misschien behoefte aan onderlinge steun en begeleiding. De groepsbijeenkomsten Samen Slank van Zorggroep Horst en Vlietstreek zijn speciaal voor mensen die wat meer moeite hebben om het lijnen alleen vol te houden. Tijdens de eerste bijeenkomst bespreekt u met de diëtist uw streefgewicht en krijgt u een algemeen voedingsadvies. Daarna is er veel ruimte voor het bespreken van onderwerpen als eetgedrag, praktische informatie en gewichtsstabilisatie op lange termijn.
Strippenkaart
Om deel te kunnen nemen, dient u contribuant te zijn – of te worden voor € 13,50 per jaar – van Gezondheid Service. Bij aanmelding krijgt u binnen een week een strippenkaart toegestuurd. De kosten voor een strippenkaart van twaalf bijeenkomsten bedragen € 85,00 en de kaart is vier maanden geldig. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten.
De bijeenkomsten duren ruim drie kwartier en worden begeleid door een diëtist. Ze vinden elke woensdagavond plaats in Rijswijk en zijn bedoeld voor zowel mannen als vrouwen.
Als u geïnteresseerd bent, kunt u – op afspraak – gratis en geheel vrijblijvend als toehoorder een bijeenkomst bijwonen. Voor meer informatie kunt u dagelijks tussen 08.30 en 12.30 uur contact opnemen met: cursusbureau Zorggroep Horst en Vlietstreek, telefoon (070) 306 52 06 of cursusbureau@dezorggroep.nl.