Hier een berichtje van het Shorttrack-front

Dit jaar hebben 4 leden van de ijsclub Nut en Vermaak zich eveneens aangemeld bij Shorttrackvereniging IHCL in Leiden. Dit zijn Chelsea en Phinney Disseldorp, Eline Bennis en Anne van Veen. Afgelopen zaterdag hadden zij een wedstrijd in het Silverdome te Zoetermeer. De organisatie liep niet helemaal vlekkeloos en in plaats van om 9 uur werd er om 10 uur gestart. Er waren ploegen uit Utrecht, Dordrecht, Den Haag, Zoetermeer en Leiden.
Anne moest als eerste van de Stompwijkers aan de start verschijnen. Voor haar was het de eerste keer. Omdat Anne 12 jaar is wordt ze ingedeeld in pupillen 1. De eerste heat werd ze met val derde. De tweede en derde heat werd ze 2de. In het totaalklassement eindigde ze op de 18de plaats.
Eline en Chelsea zijn ingedeeld in pupillen 2 en hebben al een wedstrijd in Dordrecht achter de rug. Vooral Chelsea boekte progressie. De eerste heat werd ze met val 4de. Maar de twee andere heats wist ze te winnen. In het eindklassement eindigde ze als 9de. Eline werd in de eerste heat keurig 2e. In de tweede kwam ze ten val. In de laatste heat kwam ze als 2e over de finish, waardoor ze als zesde eindigde in het eindklassement.De laatste was Phinny. In de eerste en tweede heat eindigde hij als 4de doordat hij 2 keer viel. Eindklassement: 15de.
Al met al een leuke ochtend waarin de kinderen veel plezier hadden.
Mede namens hun enthousiaste coaches Peter, Saskia en supporter Cees Juffermans die toch erg trots op jullie is. Groetjes,Marjo van Veen