Woonruimte gezocht

Wegens gezondheidsredenen zijn wij, Henk en Agnes
Hofstede- van Dijk, op zoek naar woonruimte in
Stompwijk. Wij zijn een rustig stel van 50 en 56 jaar en beide helaas afgekeurd wegens diverse ziektes.

Momenteel wonen wij op een woonark in Hoogmade, prachtig midden in de polder, maar het onderhoud wordt ons eigenlijk te zwaar en ons kleine sociale netwerk die ons kunnen en willen helpen wonen voornamelijk in Stompwijk.

Wat zoeken wij?

Een klein huisje, bij voorkeur huur en gelijkvloers, met 2 slaapkamers en een buitenruimte. Het hoeft niet groot te zijn, een schoenendoos maat 44 is ook goed! Huurprijs nader overeen te komen.

De ark is eigendom en heeft een afmeting van 16 meter lang en 4 meter breed. De buitenruimte is 17 meter lang en 7 meter breed. Deze buitenruimte en de ligplaats voor de ark wordt particulier gehuurd van de eigenaar en is voor het jaar 2021 al volledig betaald.

Richtprijs voor de ark € 179.000,-

De ark is in goede staat van onderhoud, alle aansluitingen zijn aanwezig
behalve gas. Het  koken gaat dan ook op een gasfles, je gebruikt ongeveer 2 flessen per jaar. Verwarming van de ark gaat via 2 airco units aan beide kopsekanten van de boot (woonkamer en slaapkamer). Deze units verwarmen, koelen, ontvochtigen en ventileren. Merk van units Mitsubishi Heavy Industries. Tevens heeft de ark een houtkachel welke is aangesloten op alle radiatoren door de hele ark heen. Deze radiatoren verwarmen dus via de houtkachel de ark, inclusief badkamer. De ark heeft overal dubbel glas en is volledig geïsoleerd.

Eventueel behoort woningruil met onze woonark ook tot de mogelijkheden.

Bij de ark hoort een aparte ligplaats voor een sloep, visboot, roeiboot of kleine kruiser. De ark is gelegen aan een zijtak van de Kromme Does/ Weide AA en ideaal voor watersporters.

Degene die ons aan woonruimte helpt kan een leuke attentie tegemoet zien.

Voor verdere informatie neem contact op via hjvhofstede@gmail.com of
ajhofstede1111@gmail.com

Dus Stompwijkers doe jullie best en help ons aan een leuk huisje!!

Henk en Agnes Hofstede