Online Boominggroup event

Carnaval 2021 zag er voor iedereen heel anders uit. Geen optocht, geen voorbereiden, geen kar…. 

Net als voor vele van de boominggroup ook een grote teleurstelling. Maar we konden het natuurlijk niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan. Dus bedachten wij een alternatieve online avond. Het online boominggroup event 2021 was geboren! 

Met een eigen carnavalsthema: “Tebbie nou op je muil?” en een eigen medaille was de carnavalssfeer compleet. Maar ook een prins, page en opper mochten niet ontbreken. Na een spannende quiz werd het prins Bob, page Marielle en opper Stefan die dit seizoen met de scepter van de boominggroup mogen zwaaien. 

Onze grote dank gaat uit naar Marcel Zuidgeest, Peter Bregman, Jack Overdevest en DJ Paul Elstak die met een persoonlijke videoboodschap de avond compleet maakte. Maar ook onze boominggroup leden bedankt voor het enthousiasme wat deze online avond tot een succes maakte.

Op naar het volgende feestje, hopelijk snel weer gewoon in levende lijve. 

Groetjes de meiden van de organisatie