Stichting Oud Stompwijk is achter de schermen gewoon bezig met de beeldbank te vullen en verhalen te verzamelen voor de nieuwe Stompwiic. Het wordt uitgegeven in het eerste kwartaal van maart en dan bestaan wij 5 jaar. De oprichting vond plaats op 31 maart 2016 bij Notariskantoor van Loenen en de Groot, gelukkig nog steeds een van onze sponsors. Wie had verwacht dat we ondanks dit rare coronajaar al zoveel bereikt zouden hebben met zo’n klein team. 

Zijn er bij het opruimen foto’s tevoorschijn gekomen die interessant of leuk zijn om aan de dorpsgenoten te laten zien, geef het aan ons door. Afgelopen week was iedereen bijvoorbeeld heerlijk aan het schaatsen, heb je nog foto’s van vroeger op het ijs? Hoe ging dat toen, wat voor schaatsen had je aan, reed je al een tocht of leerrde je het achter een stoel?of deed je mee met priksleeën? Leuke momenten om te laten zien, misschien met een deel van het dorp op de achtergrond.

Ben je nog geen lid, maar wil je dat worden? Opgeven kan bij secretariaat@oudstompwijk.nl of via de website www.oudstompwijk.nl voor slechts € 12,50 binnen Stompwijk en € 17,50 buiten Stompwijk krijg je 4 x per jaar de Stompwiic in de bus. En je ondersteunt onze Stichting.             Ria Luiten