4 feb 19.00 Uur digitale infobijeenkomst verbreding A4

Rijkswaterstaat werkt aan de verbreding van de A4 tussen knooppunt Burgerveen en de aansluiting met de N14. Het contact met omwonenden en belanghebbenden vinden wij erg belangrijk. Namens het project A4 Burgerveen-N14 nodig ik u daarom als bewoner in de directe omgeving van de A4 graag uit voor een digitale informatiebijeenkomst op donderdag 4 februari om 19:00 uur. Hoe u zich kunt aanmelden voor deze bijeenkomst leest u onderaan deze brief.

Project A4 Burgerveen-N14

In de zomer van 2020 is de structuurvisie A4 Burgerveen-N14 gepubliceerd, waarin het project, inclusief de effecten op de omgeving, op hoofdlijnen wordt beschreven. Momenteel worden het ontwerp en de effectstudies verder uitgewerkt in de planuitwerkingsfase. Meer informatie over wat er in deze fase gebeurt en ook de meest recente planning kunt u terug vinden op onze website:
www.a4burgerveen-n14.nl.

Ter hoogte van Stompwijk wordt de weg naar buiten toe verbreed met 1 extra rijstrook in beide rijrichtingen. Ook wordt het Kniplaan-viaduct over de A4 vervangen.

Aanmelden digitale bijeenkomst

In verband met de Covid-19-pandemie zijn wij helaas gebonden aan maatregelen. We organiseren daarom een digitale bijeenkomst. Het doel van deze bijeenkomst is om u als inwoner van de directe omgeving van de A4 te informeren over de actuele status van het ontwerp en wat dit voor u kan betekenen. Hiervoor gebruiken wij een digitale omgeving, waarin we live een aantal presentaties zullen geven. U kunt hierop reageren en vragen stellen, die we tijdens de bijeenkomst of achteraf zullen beantwoorden. We vragen u om aan te melden door een e-mail te sturen naar A4-Burgerveen-N14@rws.nl met daarin uw e-mailadres, uw naam en woonadres. Wij zullen u voorafgaand aan de bijeenkomst een link sturen waarmee u kunt deelnemen en verdere informatie over de digitale vorm. Let op: in een eerder bericht staat een foutief e-mailadres genoemd.

We zullen uw contactgegevens uitsluitend gebruiken om u over het project te informeren. Indien u hier bezwaar tegen hebt, kunt u dit aangeven in uw bericht.

Alternatieven

Wilt u liever op een andere manier geïnformeerd worden over het project, dan kunt u contact met ons opnemen via A4-Burgerveen-N14@rws.nl of 0800-8002.