Tuinbouwwegbrug en haar perikelen

‘HOONGELACH’ om bereikbaarheidsbeleid Stompwijk uitgevoerd namens de Gemeente door de heer Ad de Hoon en z’n project team.

Ondanks een bestaand contract met K.W.S. waarin wordt omschreven dat de oplossing voor bereikbaarheid moet worden gevonden in een Bypass krijgt de Gemeente het niet voor elkaar om het verkeer van en naar Stompwijk op een redelijk normale manier te laten verlopen.

Voetgangers en fietsers kunnen ‘veilig’ passeren maar voor auto’s en tractoren is dit onmogelijk en opeens niet veilig en verantwoord. Allerlei redenen worden hiervoor gezocht en volgens het Team ook  gevonden.

De directie van K.W.S. ligt nu nog schaterlachend onder hun thuiswerkplek de besparing uit te tellen. Normaal zou dit in de kroeg moeten worden gevierd….. maar ja die is dicht.

Het gaat mij wat te ver om de Stompwijkse ondernemers en inwoners allen op te roepen een schadeclaim bij de Gemeente in te dienen wegens nalatigheid. Dat de schade voor velen aanzienlijk is behoeft geen betoog en we zijn er voorlopig nog niet vanaf.

Ik roep hierbij echter wel K.W.S. op  een aanzienlijk gedeelte van deze onverwachte meevaller te doen toekomen aan een nader door Stompwijk aan te wijzen goed doel. Het zou de aannemer sieren.

Marco Lexmond