Tuinbouwweg en Doctor van Noortstraat

van 4 januari tot en met 16 maart 2021

Tijdelijke afsluiting Tuinbouwweg en Doctor van Noortstraat Stompwijk

Op maandag 4 januari start de gemeente met het vervangen van de Tuinbouwbrug in Stompwijk. Dit is nodig in verband met de aanleg van de Veenpoldersweg. Tijdens de werkzaamheden is de Tuinbouwweg voor alle verkeer afgesloten. Dit duurt naar verwachting tot vrijdag 19 maart. Ook de Doctor van Noortstraat is vanaf 4 januari gedurende meerdere dagen afgesloten. 

Tuinbouwbrug

Afsluiting Tuinbouwbrug

Vanwege de werkzaamheden is er van de Tuinbouwweg naar de Doctor van Noortstraat en omgekeerd geen verkeer mogelijk. Ook fietsers en voetgangers hebben geen doorgang. Bestemmingsverkeer wordt omgeleid via het nieuwe asfalt tussen de Tuinbouwweg en de Huyssitterweg. Naar verwachting duren de werkzaamheden, bij normale (weers)omstandigheden, tot vrijdag 19 maart.

Afsluiting Doctor van Noortstraat

Ook de Doctor van Noortstraat is gedurende de sloop- en bouwwerkzaamheden van de Tuinbouwbrug afgesloten. Op basis van de planning, maar onder voorbehoud dat de (weers)omstandigheden het werken toestaan, is deze weg voor al het autoverkeer afgesloten van:

· Maandag 4 januari tot en met vrijdag 22 januari

· Donderdag 28 januari tot en met dinsdag 2 februari

· Woensdag 10 februari

· Woensdag 10 maart tot en met dinsdag 16 maart

De afsluiting geldt niet voor fietsers, voetgangers en de hulpdiensten. Zij kunnen via een verharde by-pass (over het aangrenzende weiland) de werkzaamheden passeren. De afsluitingen en de omleidingsroutes zijn vanaf 4 januari door middel van bebording en aanwijzingen aangegeven.

Werkzaamheden

De werkzaamheden omvatten in het kort het slopen en verwijderen van de oude Tuinbouwbrug, heiwerkzaamheden, opbouwen van de nieuwe brug en het herinrichten van de Tuinbouwweg en de kruising Doctor van Noortstraat/Tuinbouwweg.

Op de hoogte blijven?

Geïnteresseerden kunnen op de hoogte blijven van de voortgang van de werkzaamheden via de KWS-app. Deze gratis, anonieme en reclamevrije app is beschikbaar via de App Store en Google Play. Door in de app te zoeken op ‘Stompwijk’ of het project op de kaart op te zoeken en vervolgens het project favoriet te maken door het sterretje aan te vinken, ontvangen geïnteresseerden wekelijkse updates over de werkzaamheden, planning en fasering.