Lieve mensen,

Langs deze weg wil ik jullie oprecht bedanken, wat was dat een mooie actie zeg. 72 Uur livestreamen vanuit De Kas voor Support Casper. Genoten heb ik van alle initiatieven die voorbijkwamen om geld in te zamelen maar ook om het publiek te vermaken. Een gezellige bingo, een artistieke kunstveiling, verschillende deejays, van happy hardcore tot voetbalklassiekers passeerden de revue. Armbandjes maken, alpacawol en natuurlijk de wenskerstballen. Want daar begon het allemaal mee en werd er een mooie kick start gegeven aan het inzamelen van dat prachtige bedrag van inmiddels al bijna € 37.000!

Ongelooflijk mooi hoe een dorp dit samen weet te bereiken. Door het hartverwarmende initiatief van Jeroen de Gier, Yelka Osse en Trevor van den Berg is het hele dorp in actie gekomen en hebben ze dit bedrag bij elkaar weten te krijgen. Ik zag een sponsorloop door kinderen maar ook een nachtelijke variant voorbijkomen en ik hoorde dat Jeroen de Vrij met zijn meiden op vakantie ook nog 21 keer de berg op en af is gerend. Het moet niet gekker worden. Leuk ook om Edwin Vurens na zo een lange tijd weer te zien en mooi dat het shirt zo veel heeft opgebracht.

Kortom, een hoop actie voor Support Casper waar ik en mijn team jullie ontzettend dankbaar voor zijn. Dit soort initiatieven zorgen ervoor dat wij door kunnen gaan met het onderzoek ‘tégen’ alvleesklierkanker. Er wordt veel onderzoek gedaan, maar dat kunnen we mede dankzij jullie hulp verdiepen en uitbreiden. Ontzettend bedankt daarvoor! En als het weer kan gaan we natuurlijk met z’n alles gezellig eten en drinken in De Bles, misschien komen we elkaar daar dan nog eens tegen. Maar tot die tijd lekker je maaltijd daar afhalen!

Met grote dank, Casper van Eijck

Chirurg Heelkunde