Jeroen, Jelka en Trevor …. in een woord GEWELDIG !

Wat hebben jullie veel teweeg gebracht door jezelf 72 uur op te sluiten in een glazen kas bij de ingang van de Bles. Jullie hebben Stompwijk en de Bles goed op de kaart gebracht.
Het voornaamste doel, € 15.000,- inzamelen voor Support Casper om de behandeling van alvleesklierkanker te verbeteren hebben jullie ruimschoots overtroffen. Het hele dorp werd erbij betrokken en zelfs ver daarbuiten werden mensen enthousiast. De Luiten familie met Rick, Jack en Frans als organisatoren met eerbetoon aan onze neef en vriend Henk die helaas bijna 10 jaar geleden aan deze verschrikkelijke ziekte overleden is, mocht rekenen op een grote schare familie, vrienden en dorpsgenoten. Zij hebben daarmee alleen al het gigantische bedrag van bijna 9000 euro opgehaald. Een prachtig resultaat.

Eigenlijk was er vier dagen lang van alles te doen. De jeugd was heel actief, met sponsorloop, lotenverkoop, oliebollen en cupcakes bakken. De alpaca’s werden extra gekamd door Iris om de leuke kaarten te verkopen, Isa heeft mooie armbandjes gemaakt en te koop aangeboden. Martijn en Koos hebben in de nacht een halve marathon gelopen, bands kwamen in en uit de Bles, DJ’s van vroeger tot nu draaiden op verzoek mooie platen, Alexander zong het dak eraf. De kunstenaars en creatieve dorpsgenoten hebben hun werk beschikbaar gesteld voor de veiling. Prachtige interviews met Dr. Casper zelf en andere artsen, een patiënte waarvan ik vond dat zij supersterk was. Tussendoor voor jullie alleen maar shakes en weinig slaap. Er gebeurde teveel om alles op te noemen, jullie hebben een mooie geschiedenis geschreven, een voorbeeld voor velen. Chapeau! Nu hopen dat er met dit gigantische bedrag een betere toekomst kan komen voor mensen met alvleesklierkanker. Support Casper en dat doen wij Stompwijkers en met ons gelukkig velen.

Ria Luiten