Geestelijke communie tijdens lockdown

Het hele land bevindt zich op dit moment in een lockdown. Veel beweging van persoon naar persoon wordt afgeraden. Ook in de kerk willen we ons steentje bijdragen om bewegingen zoveel mogelijk te beperken. Daarom hanteren we gedurende de lockdown de zogenaamde geestelijke communie. Als u naar de kerk komt draagt u bij binnenkomst en bij het weggaan een mondkapje. En tijdens de viering kunt u, zonder mondkapje, op uw plaats blijven zitten.

Weer ’normaal’ aanmelden op vrijdag

De feestdagen, met al zijn extra vieringen, zijn  achter de rug. In de komende periode hebben we weer alleen een viering op zondagochtend. Deze is met maximaal 30 bezoekers. Op vrijdag kunt u zich telefonisch voor deze viering aanmelden of u kunt een email sturen. Doe het wel op tijd want
dertig personen is niet zo heel veel en vol = vol!

Dank voor alle vrijwilligers tijdens alle ‘feest’-vieringen

De afgelopen periode hebben we flink wat extra vieringen gehad vanwege de feestdagen. Het waren vieringen met een klein aantal mensen, maar ze waren er niet minder mooi en inspirerend door.

Maar minder mensen betekent niet minder werk. Daarom heel veel dank voor al de vrijwilligers die dit hebben mogelijk gemaakt.  En natuurlijk ook dank aan alle aanwezigen die zich keurig aan alle RIVM richtlijnen hebben gehouden. We zijn heel blij dat dit mogelijk is geweest.

Marianne Turk