Midvliet pakt uit op pakjesmiddag

Pakjesavond betekent cadeautjes uitpakken, surprises uitdelen, sinterklaasgedichten voorlezen, pepernoten en chocoladeletters eten en… afstemmen op Midvliet FM.

Omroep Midvliet helpt zaterdag 5 december met het uitpakken van de surprises en cadeaus en zorgt alvast voor de leukste Sinterklaasmuziek in aanloop naar jouw pakjesavond. Wil jij iemand op een originele manier verrassen? Dat kan met een Sinterklaasgedicht op de radio! Mail jouw gedicht naar sinterklaas@midvliet.nl. Dan komt jouw gedicht voorbij in de uitzending.

Sint Top 3 In ‘Midvliet Pakt Uit’ hoor je de leukste Sinterklaasmuziek om helemaal in de stemming te komen voor pakjesavond. Jij bepaalt welke nummers gedraaid worden in het programma. De meest aangevraagde nummers vormen samen de Midvliet Sint Top 3.

Laat het weten, mail jouw Sinterklaasgedicht en/of Sint Top 3 uiterlijk donderdag 3 december naar sinterklaas@midvliet.nl en begin jouw pakjesavond goed! Maak pakjesavond nog gezelliger en stem zaterdag 5 december van 15.00 tot 17.00 uur af op Midvliet FM voor de mooiste gedichten en de leukste Sinterklaasmuziek. De presentatie is in handen van Karin van der Spek en Daniëlle van der Spek.

In Click Track wordt de winnaar bekendgemaakt

Debbie Hulskamp en Ron Lammers maken op 9 december tussen 18:00 en 19:00 uur de winnaar van de tweede songwriter-contest bekend in Click Track bij Midvliet FM.

Click Track is een programma van Marian Pijnaker en wekelijks te beluisteren op de woensdag tussen 18:00 tot 19:00 uur bij Midvliet FM. De techniek is in handen van Ron van der Tuijn en Marcel Breeuwsma. Click Track behandelt de ins & outs van de muziekindustrie van de eerste zangles tot het grote podium.