Hoera André 70

Omdat André Bayens op 29 november 70 jaar jong is geworden zijn wij afgelopen zaterdag even langs geweest bij hem op zijn vertrouwde plek aan de Huijssitterweg, nu Veenpoldersweg geheten. Antiekboerderij de “Nootedop” is aan het afbouwen, maar André is nog steeds in een deel van het pand te vinden. Het pand is nu omgebouwd is door Pieter van Rijn met zijn familie tot een prachtig verkooppunt van heerlijk vlees van “Le Jean”.  Het is dus dubbel interessant om eens een kijkje te gaan nemen daar. Je vindt naast de laatste mooie antieke kasten en andere spullen van André de heerlijke vleesproducten van Pieter. Wat ons wel opviel is de wegwerkzaamheden aan de rondweg. Volgens André wordt het deze week geasfalteerd. Hopelijk zijn de bedrijven en de woningen daar dan een beetje uit de ellende, die het maken van de rondweg hen toch wel gebracht heeft.

André nog vele mooie jaren, geniet lekker met Cock van het kamperen, de kinderen en de kleinkinderen. En succes met de verkoop en het opknappen van de oude meubels.

Aad en Ria