Stichting Nationale Dierenzorg in Wassenaar stelt zich aan u voor!

U ziet ze vast regelmatig rijden; de dierenambulance Wassenaar, Leidschendam – Voorburg. Ze rijden in deze regio voor hulpverlening aan zieke of gewonde in het wild levende dieren, voor hulpverlening aan alle zieke of gewonde huisdieren met of zonder eigenaar, voor het ophalen en registreren van gevonden en overleden zwerfdieren en voor het verzorgen van vervoer van en naar uw dierenarts. Dierenambulance Wassenaar, Leidschendam – Voorburg maakt onderdeel uit van Stichting Nationale Dierenzorg aan de Zijdeweg 56 in Wassenaar, tel.nr.: 070-5117772 en 24 uur bereikbaar!

Sinds kort werken wij samen met de Dierenbescherming afd. zwerfkatten, heeft u een verwilderde zwerfkat gezien of heeft u er overlast van, dan belt u met: 06—55 70 28 54.

Stichting Nationale Dierenzorg is hét dierenpension (honden & katten) en dagopvang voor honden in de regio. In 1926 opgericht door de hofdames van Koningin Wilhelmina.

Sindsdien is er veel veranderd. Inmiddels bestaat Stichting Nationale Dierenopvang uit een dagopvang voor honden, een pension & asiel voor honden en katten, de dierenambulances en de seniorenclub voor honden en katten.

De Seniorenclub is het eerste bejaardentehuis voor honden en katten in Nederland. De “Club” is in eerste instantie opgezet voor de opvang van dieren waarvan de eigenaar niet meer in staat is te zorgen, bijvoorbeeld doordat de eigenaar zelf in een bejaarden- c.q. verpleeghuis opgenomen moest worden. Voor permanente opname in de Seniorenafdelingen gelden criteria als: leeftijd in relatie tot ras of een situatie waarbij het dier niet meer thuis verzorgd kan worden (denk hierbij aan ouderdom, problemen met het bewegingsapparaat, dagelijkse injecties etc.)

Nu gaan we uitbreiden en met onze nieuwbouw zal onze dierenopvang nog mooier worden. Wat niet verandert is de zorg voor uw huisdier door onze professionele dierverzorgers en enthousiaste vrijwilligers.