Nieuws uit onze gemeente

Gedeeltelijke lockdown gaat verder

Het aantal coronabesmettingen daalt. Dat is goed nieuws. We houden ons goed aan de maatregelen, en dat heeft effect. Maar we zijn er nog niet. Daarom is het van belang dat we de gedeeltelijke lockdown voortzetten. We blijven het aantal contactmomenten en reisbewegingen beperken. We blijven de basisregels toepassen. En proberen elkaar door deze lastige periode heen te helpen

Koop lokaal en mijd drukke momenten bij eindejaarsinkopen

Met Sinterklaas en Kerstmis in aantocht willen veel mensen cadeaus kopen. Doe dat op rustige tijden en niet op het laatste moment. De ochtenden aan het begin van de week zijn rustig. De tweede helft van de week is het altijd wat drukker. Het is verstandig om zaterdagmiddagen te mijden. 

Doctor van Noortstraat tijdelijk afgesloten

Vanwege de aanleg van de nieuwe Tuinbouwbrug in Stompwijk is de Doctor van Noortstraat van 24 t/m 27 november afgesloten voor autoverkeer. Autoverkeer van en naar Stompwijk wordt omgeleid. De bedrijven en woningen aan de Tuinbouwweg zijn deze vier dagen alleen vanuit Leidschendam bereikbaar, niet vanuit Stompwijk. Vanuit de Tuinbouwweg is autoverkeer alleen richting Leidschendam mogelijk.

Zorgverzekering voor inwoners met laag inkomen

Als u extra zorg nodig heeft, dan kunnen de kosten snel oplopen. Een goede zorgverzekering is belangrijk. Voor inwoners die minder te besteden hebben is de Gemeentepolis misschien interessant. Deze collectieve zorgverzekering biedt veel vergoedingen tegen een betaalbare premie. Overstappen kan tot 31 december.