Wie komt ons helpen?

Het is nog november, Sinterklaas is nog maar net in het land, maar toch zijn we in de kerk al druk aan het nadenken over de activiteiten rond kerst.

Iedereen zal begrijpen dat de gebruikelijke drukke vieringen op kerstavond en eerste kerstdag dit jaar anders moeten. We hebben daarom het volgende bedacht.

In de periode van 20 december tot en met 27 december willen we iedere dag een activiteit organiseren. Het wordt voor elk wat wils. Voor iedere leeftijdsgroep komt er iets anders. Op deze manier hopen we dat veel mensen toch in de gelegenheid zijn om tijdens de kerstdagen naar de kerk te komen. Nadere informatie over de activiteiten en hoe u zich aan kunt melden komt binnenkort.

Maar hoe creatief wij ook zijn, super technisch zijn we niet. En hoe leuk zou het zijn als er van de activiteiten nog meer mensen mee kunnen genieten doordat ze gefilmd en/of gelive-streamt worden.

Daarom deze oproep! Zijn er mensen die handig zijn met een camera om iets van de activiteiten op facebook, stompwijk.nl of iets dergelijks te zetten.
We horen graag van iedereen die iets bij wil dragen.

Marianne Turk tel. 06-30627336