Verrassing in de Kerstvakantie, Lasergamen met de jeugd uit Stompwijk

Deze onzekere tijd kijk je natuurlijk uit naar activiteiten die wel door kunnen gaan. Dat zijn er niet veel maar we hebben een verrassing op Molenwei! In de Kerstvakantie op 21 december staat een Lasergamedag voor Stompwijk op het programma. Met een bijdrage van Vlietwensen en Van Ravesteynfonds wordt dit o.a. mogelijk gemaakt.

Ziet de jeugd van 8 tot en met 17 jaar dit zitten? Zijn er ouders die vooraf wat obstakels willen helpen bouwen, logistiek met de kinderen willen regelen en gedurende de dag een oogje in het zeil willen houden? Een professioneel laserteam begeleidt het spel, zorgt voor een coronaproof aanpak en het lasermaterieel.

Drie tijdsloten met ieder 40 kids staan gepland zodat 120 jagers een leuke vakantieactiviteit kunnen ervaren. De eigen bijdrage per deelnemer bedraag € 2,50 voor 2 uur gamen in de buitenlucht.

Ouders die zich willen inzetten voor de Lasergame vakantiedag kunnen telefonisch contact opnemen met 06 2354 0047

Boerenerf Lasergamen 28 en 29 november
Kun je niet wachten tot de Kerstvakantie doe dan al mee op 28 en 29 november. Met  schuilplaatsen en rookeffecten waan je je in een spannende wereld en jaag je op de prooi met een supersonische lasergun. Deelname is in groepen van 30 kids en in tijdsloten van 1,5 uur. Lasergamen is leuk voor jong en oud maar wegens de coronaregels gamen we nu alleen met de leeftijdsklasse tot 18 jaar.

Op www.buitenplaatsmolenwei.nl vind je alles over het spel, de drop-off voor ouders, de tijdsloten, het coronaprotocol en de ticketlink.

Blijf gezond en vooral buiten in beweging

Vicky van der Krogt