Tja,

En dan komt er een verzoek van redactie Dorpsketting, of niet leuk zou zijn, alle stukjes uit ons boekje (Mijn) Leven met corona te plaatsen, zodat iedereen in Stompwijk (en vér daarbuiten, lang leve internet) de verhaaltjes kan lezen. Als bestuur zijnde waren we direct enthousiast, maar we hebben er toch nog even over nagedacht en overlegd. Uiteindelijk zijn we met elkaar tot de conclusie gekomen, dat dat inderdaad heel leuk is. Ik wil u wel er op wijzen, dat de stukjes zijn geschreven in de tijd van de eerste golf en dus eigenlijk al weer geschiedenis zijn. Hoewel er nog wel heel veel in deze tijd ook weer van toepassing is. Mijn voorwoord, in bovengenoemd boekje sloot ik af met de woorden: houdt moed, ooit komt alles weer goed, en ik ben er nog steeds van overtuigd, dat dat zo is.

Beste mensen, zoals Agnes steeds wekelijks in haar stukje schrijft: wij missen jullie ontzettend en we kunnen eigenlijk niet wachten totdat het zover is, dat we weer kunnen gaan begingen met onze activiteiten.

Maar… vanaf nu gaan we elkaar toch elke week een beetje ontmoeten, ook al is dit op papier. Vanaf nu wekelijks een verhaaltje uit ons boekje. De spits wordt afgebeten door Sjaak en Ria.

Namens bestuur Ouderen Soos Stompwijk,

Trees van Velzen, voorzitter