ALZHEIMER , samen stoppen we dementie!

de collecteweek is…..nú…. van 1 t/m 7 november

Ieder jaar is de collecteweek ontzettend belangrijk, voor het werk van Alzheimer Nederland! We halen geld op voor onderzoek, naar een toekomst zónder dementie en betere ondersteuning van mensen mét dementie én mantelzorgers.

De groep mensen met dementie groeit snel en is erg kwetsbaar. Doorbraken om de ziekte te stoppen zijn van levensbelang. Wij hebben uw gift, méér dan ooit nodig, voor ons doel ‘een toekomst zónder dementie’!

Dit jaar komen de collectanten, coronaproof, bij u aan de deur. Zij bellen aan en zetten de bus neer, óf houden de bus op een armlente afstand en doen een stap terug zodat u uw gift erin kan doen, óf u kunt de QR-code scannen.

De QR-codes, kunnen op verschillende manieren gescand worden, bijvoorbeeld met uw telefoon-camera. Ze leiden u direct naar een beveiligde IDEAL-omgeving, van een mobiele bankapp. Standaard staat het bedrag op € 5,00 maar dit kan eenvoudig aangepast worden.

Dit jaar kunnen wij, collectanten, ook zien hoeveel Stompwijk totaal digitaal heeft gedoneerd. Onze collectanten zijn reuze fanatiek en hopen dat de Stompwijkers weer gul geven en dat we het mooie bedrag van vorig jaar, gewoon gaan overtreffen!

Waarschijnlijk ziet u dit jaar een ‘ander gezicht’ dat komt collecteren. Dit komt omdat diverse collectanten in de risicogroep zitten en, met pijn in hun hart, het collecteren voor een jaartje hebben bevroren.

Ook hebben wij een Alzheimer-collectebus in `het Dorpspunt` geplaatst waar u persoonlijk, bijvoorbeeld tijdens uw dagelijkse `loopje`, uw gift in contanten in kunt doen, óf de QR-code scannen, welke op de bus staat.

Natuurlijk kunt u ook de OR-code hieronder gebruiken om eenvoudig te doneren.

Bij voorbaat  héél hartelijk dank voor uw gulle gift. Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de totale opbrengst.

Namens Alzheimer Nederland,

Coby van Boheemen-Heemskerk,

Coördinator Stompwijk