Uitnodiging voor het bijwonen van de Webinar Energiezuiniger Wonen VvE’s op donderdag 29 oktober om 20 uur

Op donderdagavond 29 oktober organiseren de gemeente LV en Energy Common LV een digitale informatiebijeenkomst voor VvE’s over verduurzaming. Tijdens dit webinar Energiezuiniger Wonen krijgen VvE’s informatie over wat zij nu al kunnen doen om in 2050 aardgasvrij te zijn.

Centraal op deze avond staan de mogelijkheden om energie te besparen door de schil van het gebouw ‘in te pakken’ met dak-, gevel- of vloerisolatie en hoe dit het wooncomfort verbetert. Ook is er aandacht voor het energiezuinig maken van de installaties in het gebouw. Bovendien krijgen de deelnemers informatie over subsidies voor VvE’s, tips over hoe zij energiebesparing bij de VvE op de agenda kunnen zetten en welke informatie zij alvast kunnen verzamelen. Tot slot wil de gemeente de VvE’s peilen over verdere ondersteuning bij de verduurzaming van het gebouw. U kunt uw vragen en wensen kenbaar maken tijdens het webinar. Attendeert u ook uw buren en andere leden van de VvE op dit webinar?

Wanneer: donderdag 29 oktober om 20.00 uur.

Waar: online, u kunt inloggen via de link die u ontvangt na aanmelding.

Het is ook mogelijk de bijeenkomst via YouTube te volgen, maar dan kunt u niet reageren.

Aanmelden:  aanmeldformulier op www.ingesprekmetlv.nl/energietransitie

Hopelijk zien we u dan!