Extra coronamaatregelen

Omdat de besmettingen blijven toenemen, zijn er extra coronaregels:

Ontvang thuis maximaal 3 gasten per dag. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee.

In een ruimte binnen mogen maximaal 30 personen samen zijn. Kinderen tellen mee.

U mag met een groep van maximaal 4 personen samen afspreken. Of met alle personen die bij uw huishouden horen. Bijvoorbeeld in een bioscoop. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee.

Buiten mogen maximaal 4 personen samen zijn. Of alle personen die bij 1 huishouden horen. Alle extra maatregelen staan op de website van de Rijksoverheid. Bekijk de pdf waarop alle nieuwe regels staan.

Help verspreiding coronavirus te stoppen met CoronaMelder

CoronaMelder waarschuwt u nadat u in de buurt bent geweest van iemand met corona. Zo kunt u voorkomen dat u mensen in uw omgeving besmet. Het downloaden van de app is altijd vrijwillig. Kijk voor meer informatie en het downloaden van de app op www.coronamelder.nl

Denk mee: Wat vindt ú belangrijk?

We willen een bruisende bibliotheek die goed aansluit bij deze tijd. Daarom willen we weten wat ú belangrijk vindt. Hoe blijft de bibliotheek de plaats waar je informatie kunt vinden, maar ook de plek waar je je even kunt terugtrekken met een goed boek of een opdracht voor school? Hoe ziet die plek er dan uit? De komende maanden wordt u op verschillende manieren gevraagd om mee te denken.

Digitale vragenlijst

Wat betekent de bibliotheek voor u? Wilt u er lezen? Leren? Of vooral ontmoeten? Of heeft u andere ideeën? We horen het graag! U kunt uw wensen en behoeften doorgeven via de digitale vragenlijst. Deze vragenlijst kunt u invullen tot 2 november 2020. De informatie die we hiermee krijgen, wordt verwerkt in een voorstel aan de gemeenteraad. Bent u benieuwd naar wat de uitkomsten zijn van deze vragenlijst? In januari 2021 leest u daarover meer op deze site.

GA NAAR DE DIGITALE VRAGENLIJST

Heeft u moeite met het invullen van deze digitale vragenlijst? Bel dan naar 070-300 9617 (Angela van der Meer).

Babbeltruc aan de deur: trap er niet in!

Oplichters kunnen proberen om met een mooie smoes bij u binnen te komen. Vervolgens stelen zij uw geld en andere waardevolle bezittingen. Het is verstandig om de deur niet zomaar open te doen voor een onbekende, ook al ziet die er nog zo betrouwbaar uit. Moet u binnen iets pakken? Sluit dan uw deur en laat de ander buiten wachten. Trap er niet in!