Zaterdagmiddag…. telefoon….

Hallo mevrouw, hier de postmeneer, ik sta op de brug wilt u even open doen? Ik heb een hele grote doos maar hij is niet zwaar. Vrienden en bekenden en dus ook de postmeneer weten dat wij achter slot en grendel wonen,

Dus ik naar boven om het hek open te doen. Krijg een hele grote doos in mijn handen gedrukt, grapje dacht ik want het woog niets maar toch maar even gewacht met open maken tot ik weer binnen was. En dat was maar goed ook want uit die doos kwam een hele gezellige opkikker, een grote ballon aan een touw met een kaartje eraan. Op dat kaartje stond de naam van een postmaatje, een stichting die ervoor zorgt dat gezonde mensen aan zieke mensen regelmatig een kaartje sturen. Je kent elkaar verder niet en de kaartjes en cadeautjes komen uit heel Nederland. En nu zweeft er dus een ballon door het huis, dan weer hier, dan weer daar, je weet nooit waar hij is. Erg leuk, het maakte mijn dag weer helemaal goed! Bedankt postmaatje!

Wil je ook meedoen, sturen of ontvangen?

Kijk dan op de facebook pagina van project postmaatje:

https://www.facebook.com/Project-Postmaatje-391323204363467

Agnes Hofstede