Nieuws uit onze gemeente

Dringend advies; draag een mondkapje

In heel Nederland geldt het dringende advies om een niet-medische mondkapje in alle publieke binnenruimtes te dragen:

–    Winkels, musea, gemeentehuizen, stations, vliegvelden, parkeergarages, benzinestations, etc.

–    Restaurants, cafés, theaters en concertzalen,   met uitzondering van mensen op een zitplaats.

– Bij de uitvoering van contactberoepen, zowel voor de dienstverlener als de klant.

– Dit advies geldt ook voor het voortgezet onderwijs.

Verkeershinder en afsluiting Stompwijkseweg

Vanaf 12 oktober vinden werkzaamheden plaats aan de Stompwijkseweg. De weg wordt gedeeltelijk afgezet wat verkeershinder kan geven. Van 19 tot en met 22 oktober is de weg geheel afgesloten en doorgaand verkeer niet mogelijk. Naar verwachting duren de werkzaamheden vier weken.

Zorgt u voor een ander? Vraag de Mantelzorgwaardering aan

Mensen die zorgen voor een ander zijn onmisbaar in onze samenleving. De gemeente Leidschendam-Voorburg zet alle mantelzorgers dan ook graag in het zonnetje. U kunt zich tot 15 november aanmelden voor de mantelzorgwaardering. U ontvangt dan in december per post een cadeaubon.

Kent u iemand die een Koninklijke Onderscheiding verdient?

Voor de lintjesregen van 2022 is de sluitingstermijn 1 juni 2021. Gaat het om een tussentijdse uitreiking tijdens een bijzondere gelegenheid, zoals een jubileum of een afscheid, dan moet de aanvraag minimaal vijf maanden vóór die datum zijn ingediend.

Voor meer info: https://www.lv.nl/nieuwsoverzicht