Vlietdagen op Molenwei Family Brunch en High-Tea in het groen

De stilte in het buitengebied van Leidschendam-Voorburg is vooral op de zondagochtenden euforisch. Met een magnifiek ontwaken van de natuur was het zondag echt genieten voor gasten en de dames van Vocaal Ensemble Muze tijdens het ontbijtconcert op Molenwei.

Gelukkig hielden de werklui en machines op de A4 zich rustig want de wegwerkzaamheden hadden zomaar eens een storend element kunnen zijn tijdens twee klassieke concerten.

Als de weergoden komen weekend wederom zo goed gehumeurd zijn wordt het met de Vlietpolderdag zondag 20 september wederom heerlijk tafelen op Molenwei. Buiten eten en ontmoeten blijkt een schot in de roos deze periode dat de anderhalve meter afstand geldt.

Samen met het team van De PLECK staat een Family Brunch, met Bootcamp voor actievelingen, op het programma. Om half 3 worden de gasten verwacht voor de uitgebreide High Tea die om half 6 afloopt. Om de middag een extra Vlietdagen sfeer mee te geven zorgt Alfons van Belt Music voor de muziek. Verzoeknummers kunnen via whatsapp worden aangevraagd. Als het meezit is de livestream te volgen op Facebook Buitenplaats Molenwei. Kijkers van buitenaf kunnen een muziekje aanvragen als zij een leuk bericht appen of een originele groet aan iemand doen.

Voor reservering van de Family Brunch, Bootcamp en High-Tea zie www.depleck.nl/vlietdagen

Het laatste weekend van september transformeert Molenwei naar een echte vrijplaats voor kunstliefhebbers. De expositie 75 jaar Platteland op 40 meter schilderdoek opent pas voorjaar 2021. Daar is alle creativiteit en samenwerking eigenlijk allemaal mee begonnen dit jaar op Molenwei.