Nieuws uit de gemeente

Zien we u bij het stadsontbijt?

Ook dit jaar is er een Stadsontbijt tijdens de Vlietdagen. Wel in iets andere vorm dan voorgaande jaren, maar net zo gezellig en even lekker. Maximaal 225 mensen kunnen per locatie ontbijten, verdeeld over drie tijdvakken. Het is nodig om vooraf te reserveren. U kiest daarbij zelf voor een tijd en locatie, en komt dan op een van de drie locaties ontbijten of haalt uw ontbijtpakket op en ontbijt thuis. Aan u de keuze.

Dit jaar zal het Stadsontbijt plaatsvinden in zowel Leidschendam, Voorburg en Stompwijk. Op zondag 20 september van 09:00 uur tot en met 12:00 uur kunt u in 1 van de 3 stadskernen een heerlijk ontbijt nuttigen. Let op: een reservering maken is noodzakelijk, dus meld u nu snel aan want vol = vol! 

U heeft de keuze om het ontbijt te nuttigen in 1 van de onderstaande tijdsvakken:  09:00 – 09:45 uur

10:00 – 10:45 uur

11:00 – 11:45 uur en op 1 van de onderstaande locaties: 

Park Vreugd & Rust, Oosteinde 3, 2271 EA Voorburg

Damplein, Damplein 1, 2265 AL Leidschendam

Grasveld Pinksterbloem, Pinksterbloem, 2266MC Stompwijk

Liz & Jack – Andere Thee biedt u tijdens het Stadsontbijt een goodie aan!

Zo kunt u thuis nog nagenieten van het Stadsontbijt!

U kunt een reservering maken door de volgende link te gebruiken: www.nohisto.com/stadsontbijt, of scan de QR-code.

Als dit niet lukt, vul dan de bon in op de volgende bladzijde en doe deze in de brievenbus op Dotterbloem 1.

Eet smakelijk!

Doe mee met de schoolbrengweek

Maandag 14 september start de Schoolbrengweek: breng uw kinderen lopend of met de fiets naar school. Dat is gezond, goed voor de leerprestaties, de verkeersveiligheid bij school, de verkeersvaardigheid van kinderen én het milieu!

Voorkom rioolverstopping

Zorg dat schoonmaakdoekjes én mondkapjes niet in het riool belanden. Doordat mensen meer thuis werken, worden meer schoonmaakdoekjes gebruikt. Bij het zwerfafval worden steeds meer mondkapjes en handschoenen gevonden, die ook in het riool belanden. Zowel schoonmaakdoekjes als mondkapjes horen bij het restafval.

Parkeren in de blauwe zone

Parkeert u in een blauwe zone? Vergeet dan niet uw parkeerschijf zichtbaar voor uw raam te leggen. Komende tijd gaan de opsporingsambtenaren (boa’s) van de gemeente hier meer op controleren. Mensen die hun parkeerschijf niet gebruiken of te lang parkeren, riskeren een boete van 95 euro (excl. administratiekosten).

Inschrijving Stadsontbijt in ons dorp, zondag 20 september op grasveld Pinksterbloem, alleen als de hiernaast geplaatste link en QR code niet lukt.

Naam:

Adres:

Hoeveel personen:

Uw voorkeur gaat uit naar:

Van  9.00 tot 9.45

of 10.00 tot 10.45

of 11.00 tot 11.45

Telefoon:

Emailadres:

U heeft geen Covid klachten,

Niet bij aanmelding en

niet 24 uur

voor het ontbijt.

Ja we blijven voorzichtig.

Petra