OPROEP Kunst aan Huis 26 en 27 september

Het buitengebied doet mee!

Over 3 weken is het zover, op 26 & 27 september 2020 wordt voor de derde keer de Open-atelierroute ‘Kunst aan Huis’ in Leidschendam-Voorburg georganiseerd. De expositie 75 Platteland Zuid-Holland is naar 2021 verplaatst wat betekent dat op Buitenplaats Molenwei ruimte is voor exposities van andere lokale kunstenaars tijdens de atelierroute.

Welke kunstschilder, beeldhouwer of kunstzinnige artiest uit Stompwijk of het buitengebied lijkt het leuk om te exposeren op Molenwei die zaterdag of zondag?

In de hooiberg, Werkplaats, Silo, tipi, huisstal of de Loods is ruimte genoeg. Maximaal mogen 5 kunstenaars per dag exposeren op een gezamenlijke expositie locatie. Voor de nodige extra PR wordt gezorgd, natuurlijk zetten we een gezellige sfeer neer en zijn koffie, thee, drankjes en lekkers te verkrijgen. De openingstijden zijn beide dagen van 11.00 tot 17. 00 uur.

Bezoekers komen uit de hele regio. De kunstroute die veelal op de fiets wordt afgelegd gaat langs beeldend kunstenaars, zowel amateurs als professionals, die hun huis of atelier openstellen om kennis te maken met hun werk. Een ontmoeting met de kunstenaar zet vaak aan tot mooie gesprekken. Het is een pré als u die dag naast de expositie zelf aanwezig kunt zijn.

Voor praktische zaken kunt u contact opnemen en er worden geen expositiekosten of afdracht van verkopen gevraagd. Het is een eer lokale artiesten te faciliteren en wie weet toert Kunst aan Huis een volgende keer tot in Stompwijk zelf.

contact@buitenplaatsmolenwei.nl of bel 06 2354 0047

Vicky van der Krogt