VrouwActief seizoen 2020-2021

In maart kwam er een plotseling einde aan het seizoen van vorig jaar. We hebben toen nog een leuke workshop gehad met Elly de Waal, maar kort daarna ging alles op slot. April en mei konden niet doorgaan en na een vreemde hete zomer moest er een beslissing genomen worden voor het nieuwe seizoen. Als bestuur waren we toch aan het twijfelen. In de Bles kan het programma volgens Jeroen goed ingevuld worden op 1,5 meter afstand van elkaar. Er is daar voldoende ruimte en een goede ventilatie. We hebben aan de leden gevraagd hoe zij erover denken en naar aanleiding van de antwoorden hebben we besloten om op 8 september rustig van start te gaan. Een programma hadden we bewust nog niet voor deze datum. We vullen het nu in met de uitgestelde jaarvergadering en daarna doen we een rondje of twee Bingo, daarbij kun je op je plekkie blijven zitten en vermijden we veel geloop.

De eerste avond zijn er nog veel afmeldingen vanwege o.a. ziekenhuis- opname, verjaardagen en vakantie en ook zijn er een aantal  vrouwen die het nog niet aandurven vanwege het coronavirus. Twee leden zijn ermee gestopt en 1 nieuw lid heeft zich aangemeld. Heb je er ook zin in?

Kom dan gezellig langs op 8 september, we beginnen om 20.00 uur of kom om 20.30 na de vergadering. Het blijft lastig om spontaan iets te organiseren en we weten ook niet of alle avonden zo ingevuld kunnen worden als we vorig jaar geprogrammeerd hebben, maar we houden jullie op de hoogte. Houdt in ieder geval rekening met elkaar, let op de afstand. Kom niet als je niet lekker bent of als er iemand in de directe familiekring ziek is. Met elkaar willen we er toch voor gaan om één avond per maand een paar uurtjes in eigen dorp iets leuks te organiseren voor vrouwen. We hopen dat er snel een vaccin komt zodat het allemaal weer wat losser kan en ook diegenen weer kunnen komen die extra voorzichtig moeten zijn vanwege hun gezondheid.  

Namens bestuur Vrouw Actief,

Ria Luiten