Dorpsketting 50 jaar!!!

Het zal jullie niet ontgaan zijn: de Dorpsketting bestaat dit jaar 50 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Er zijn de afgelopen weken al wat stukjes van heeeeeel lang geleden geplaatst, wat erg leuk is om terug te lezen.

We kunnen natuurlijk niet alle geheimen prijs gaan geven maar wel dat wij van de Ouderen Soos Stompwijk 3 vrijdagmiddagen een gezellige maaltijd gaan verzorgen voor max. 12 personen per keer.

Meer mensen kunnen we helaas niet kwijt in verband met het Corona virus.

Op 28 augustus, 11 september en 25 september staan tussen 12.00 uur en 14.00 uur de tafels in het Dorpspunt feestelijk gedekt in afwachting van de feestelijke maaltijd.

Het is wel nodig om u op te geven voor deze maaltijd en de kosten die hieraan verbonden zijn bedragen € 5 p.p. Hiervoor krijgt u een heerlijk voor– hoofd en nagerecht.

Deze gezellige gezamenlijke maaltijd is niet alleen voor leden van de Ouderen Soos maar voor alle Stompwijkers. Wegens het beperkte aantal deelnemers per keer is het wel wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Wij hebben er zin in en hebben nu al trek en we hopen natuurlijk dat ons “restaurant” alle drie de data volgeboekt is. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Opgeven kan bij Agnes Hofstede op 06-43412445 en in verband met het doen van de inkopen graag uiterlijk woensdag vóór de desbetreffende vrijdag.

Let op: U kunt maar 1x mee-eten en heeft u een dieet, geef dat dan ook direct door, als u zich opgeeft.

Hopelijk tot ziens op één van de vrijdagen,

namens het bestuur van de Ouderen Soos Stompwijk,

Trees, Aad, Jan, Agnes, Sjaan en Marijke