Agnes’ wekelijks praatje

Benoemde ik vorige week het feit dat we toch langzaam maar zeker af gaan tellen naar de herfst, zitten we nu ineens in een hittegolf. Ongelooflijk, wat een hitte. U zult u allemaal ongetwijfeld weten maar zorg goed voor uzelf met deze temperaturen. Genoeg drinken, blijf zoveel mogelijk binnen of in de schaduw en doe zo weinig mogelijk. Dat is trouwens een goed excuus om lekker niets te doen.

Mocht u zich toch niet helemaal lekker voelen neem dan iets met zout, nootjes ofzo of een eitje met zout.

Het is zelfs te heet om een wandelingetje te maken, de polder laten we deze week maar even links liggen.

Ook zult u wel gehoord hebben dat het virus weer volop in beweging is, nu ook in Den Haag. Een vestiging van Mac Donalds is gesloten omdat het personeel daar de besmetting had. Het is bijna niet tegen te houden, dat blijkt maar weer. Waar zal het eindigen? Zal het eindigen? En hoe gaat de wereld er dan uit zien? Het zijn allemaal vragen die mij bezig houden, niet goed ik weet het, maar ik krijg het niet uit mijn hoofd.

Maar één ding weet ik zeker, we gaan jullie weer terug zien op de dinsdagmiddag Soos. Het kan nog even duren maar wij zijn er klaar voor hoor, even de spulletjes afstoffen en dan kunnen we weer lekker gaan genieten van een gezellige middag. Tot die tijd….geduld is helaas een schone zaak!

Het in elkaar zetten van ons boekje is even uitgesteld, we telden namelijk een verschil van 2 inzendingen. We willen natuurlijk wel dat iedereen die zijn of haar gevoel opgeschreven of verteld heeft in het boekje komt dus driedubbele check en dan kan er hopelijk binnenkort gedrukt gaan worden. Wij zijn benieuwd naar het resultaat, u toch ook?

Het zonnetje zorgt behalve voor hitte ook voor andere dingen en dat wil ik u deze keer meegeven, ook al valt het niet mee, zeker niet in combinatie met het corona virus, we houden vol en genieten van alles wat er op ons pad komt.

De zon schijnt,

Er zijn geuren, kleuren,

Gedachten, emoties, geluiden,

Die ik niet kan duiden

Maar het voelt fijn,

Het voelt als gelukkig zijn!

Een lieve groet en een hele fijne week gewenst van het bestuur van de Ouderen Soos Stompwijk,

Agnes, secretaris