Opheffingsverkoop bij ‘De Nootedop’

Zoals al eerder in dit blad is aangekondigd gaat ‘De Nootedop’ Antiek aan de Veenpoldersweg 22 (voorheen Huyssitterweg) de deuren sluiten. Zoals het er nu uitziet stopt André Baijens er eind deze maand mee. Dit houdt in dat u er snel bij moet zijn om uw slag te staan.

In een deel van de in 1980 gebouwde bedrijfshal is intussen een ander bedrijf gevestigd: Le Jean van Pieter van Rijn. De resterende voorraad van André staat in het andere deel overzichtelijk opgesteld. De laatste oude meubels (tafels, stoelen, kasten), lampen, spiegels en allerhande antiquiteiten, die in huis of er omheen passen, zijn nu in de verkoop. En wel tegen heel aantrekkelijke prijzen, want de kortingen zijn fors.

Het is dus de komende weken echt opruiming en iedereen is welkom om iets moois te kopen voor weinig geld. Dus om kort te gaan: kom gerust even kijken en neem de tijd om even wat rond te snuffelen. Er zit altijd wel íets leuks tussen. Nu het nog kan.

De Nootedop aan de vroegere Huyssitterweg is open van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor andere informatie (‘Heeft u dit of dat nog…?’) kunt u terecht bij ondergetekende (06 1940 8732).

Met vriendelijke groeten, André Baijens