Wat eten we vandaag?

Vorige week had ik in mijn wekelijkse praatje een makkelijk maar heerlijk receptje gezet. Ben eigenlijk best benieuwd of iemand het gemaakt heeft?

Ook deze week wil ik u een simpel receptje geven, makkelijk te maken en aangezien veel mensen een moestuintje hebben met sperzieboontjes, heb ik uit betrouwbare bron vernomen, is dit heerlijk om te smikkelen en te smullen. Het is natuurlijk niet alleen voor onze leden van de Ouderen Soos maar voor alle lezers van de Dorpsketting die zin hebben om eens wat anders te proberen.

4 ons sperzieboontjes

Bakje conimex Bomboe Sajoer voor boontjes (deze heb je in het groen, is zacht van smaak en in het rood, is wat pittiger van smaak)

Klein blikje kokosmelk

Kook de boontjes gaar en giet ze af

Doe de inhoud van het bakje Bomboe Sajoer bij de boontjes en roer er een klein beetje kokosmelk doorheen.

Lekker met gebakken aardappeltjes of een stukje vis, bijvoorbeeld kabeljauw of zalm

Ook nu weer heel veel kookplezier en eet smakelijk.

Agnes Hofstede