Maar we hebben helaas geen BINGO!!!!!

We hadden de B,

we hadden de I,

we hadden de N,

we hadden de G,

we hadden de O,

Lieve Leden,

Eigenlijk had hier iets heel anders moeten staan.

Waren we vorige week nog zover dat we, op wat laatste hobbeltjes na, alles rond hadden om volgende week te gaan starten met de Bingo, nu ziet het er weer heel anders uit.

De cijfers van besmettingen en overledenen gaan weer omhoog, in Hillegom bijvoorbeeld is ook een forse uitbraak van het virus en dat komt toch wel erg dicht bij.

Met pijn in ons hart hebben we daarom ook moeten besluiten om de Bingo voorlopig niet door te laten gaan. Het doet ons echt verdriet, we hadden ons er ontzettend op verheugd om jullie weer te zien en er met elkaar een gezellige middag van te maken maar het risico is te groot.

Als bestuur zijnde blijven we verantwoordelijk voor jullie en we moeten er niet aan denken dat we een besmetting veroorzaken voor een middagje Bingo.

Dit wil echter niet zeggen dat het idee verdwenen is, het ligt eigenlijk kant en klaar op de plank en mocht het virus weer afnemen en het wel weer verantwoordelijk zijn kunnen we het alsnog zo oppakken.

We weten dus meteen ook weer hoe grillig zo’n virus dus kan zijn, zo lijkt het de goede kant uit te gaan en zo slaat het weer helemaal om.

Maar we vergeten jullie zeker niet en doen er alles aan om het contact met elkaar te houden.

We hadden echt gehoopt jullie (en onszelf) beter nieuws te kunnen geven, maar helaas……

Een hele lieve groet van het complete bestuur van Ouderen Soos Stompwijk,

Trees, Aad, Jan, Agnes, Sjaan en Marijke