Gratis BoekStartkoffertje voor baby’s

Hebt u van het consultatiebureau een BoekStart-waardebon ontvangen? Bij de bibliotheek kunt u langskomen met de waardebon om het BoekStartkoffertje op te halen voor uw zoontje of dochtertje. De bibliotheek in het Dorpspunt is open op vrijdag van half 10 tot half 12.

Baby’s houden van boeken

Uw baby wordt dan gratis lid van de bibliotheek en u krijgt het BoekStartkoffertje met twee boekjes cadeau. Als uw baby lid is van de bibliotheek kunt u leuke en leerzame baby– en peuterboekjes lenen. Heerlijk om uit voor te lezen. Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling van uw kindje en het is leuk om te genieten van de tijd met elkaar. Kijk voor de laatste boekentips op www.boekstart.nl.

Voorleesfilmpjes
Ook leuk om te doen: samen met uw zoontje of dochtertje op onze website, www.bibliotheekaandevliet.nl, voorleesfilmpjes bekijken van Bereslim en De Voorleeshoek.