Gewoon leuk natuurlijk

Het is een kort seizoen geweest voor de aerobicclub. Vele weken niet kunnen sporten en zodra het kon zijn we buiten op ongelijke grasvloer verder gegaan, zelfs een keer aquarobic gedaan en nu was het alweer afsluiting van het seizoen en dan zorgt Jokelien altijd voor een gezellig uitje. Dit keer moest dit Coronaproof en daar zat wel de uitdaging. Het is voor ons altijd een verrassing. Vooraf worden er soms hints gegeven zoals, leunstoel en lampenkapjes, dan blijft het weer een dagje stil en toen kwam de hint tipi(sh) Hollands en hier en daar gingen wat lampjes onder de kapjes branden.

We gingen naar Margret en Gerard de Groot waar we lekker buiten, zo nodig onder het afdak, of in de ruime stal konden eten. Het weer was heerlijk, dus op de fiets en lekker buiten eten. Hapje, drankje en dan aan tafel. Hier stonden mini pizza-oventjes op (pizzarette) en dat is geinig, ik had het nog nooit gedaan. Je eigen pizza maken en vullen met dat wat jij lekker vindt en dan bakken.

De gehele entourage is natuurlijk geweldig, zo aan de rand van Zoetermeer. Een tipi in de tuin en ook veel huisjes en huifkarren. Een ware poffertjestuin voor het huis, daar waan je je in de tuinen van Versailles. Tussen de intact gebleven buxus (bewaakt door engelen) kunnen de poffertjes gegeten worden. Je komt hier ogen tekort. 

Natuurlijk had Jokelien nog voor extra entertainment gezorgd. Een entertainer die maanden niets had mogen doen en nu weer voor het eerst aan de bak mocht en er ontzettend veel zin in had. Hij kwam eerst als Kobus kok, binnen gestruikeld met fles en glas, en later als Roel Sjoel met een sjoelbak onder de arm waarmee over de tafel heen gesjoeld kon worden. Er waren medailles te winnen en sommige van ons vielen in de prijzen. Later kwam hij nog in een Afrikaans leapard-outfit en hiermee zijn we met hem op de foto gegaan.

De lampjes in de tuin gingen al aan en het werd heel sfeervol met Hollandse muziek. En natuurlijk afsluiten met poffertjes, warm van de plaat. We hebben een fantastische avond gehad, iedereen had er ook zo’n zin in. Sommige van de leden pech, Beterschap voor Lies en Gerda.

Petra