Katknuppelen

Als de kermis niet door kan gaan, dan organiseren wij zelf maar een feestje. Zo ontstond al snel het idee om een barbecue te organiseren met de vriendenclub.

Om er toch een kermissausje over te gooien, had Ed een verrassing bedacht, namelijk het oude kermisspel katknuppelen.  Katknuppelen in mijn achtertuin werd te listig en daarom  werd de ton opgehangen op een veilige plek tussen de bomen voor het Dorpshuis. Na de barbecue en de nodige borrels, vertrok het gezelschap naar voren. Het viel voor velen niet mee om de ton te raken, ik spreek uit ervaring, maar het is natuurlijk gelukt. De winnaar van deze katknuppeleditie was Jan van Mullem, waarbij hij een mooie prijs in ontvangst mocht nemen.

Het was een geslaagde avond, maar volgend jaar hopen wij de kermis weer aan de overkant te mogen vieren.

Bonita van der Voort